Over De Mobiliteit Financier: Jouw financial lease partner

Wij helpen (bijna) iedereen aan Mobiliteit.

Bij De Mobiliteit Financier hanteren we een innovatief concept waarbij we kijken naar de persoon achter het bedrijf, in plaats van uitsluitend naar de cijfers van het bedrijf, bij de beoordeling van een financial lease aanvraag. Dit in tegenstelling tot andere financieringsinstellingen in Nederland, waar je vaak een uitgebreide set documenten moet aanleveren voordat er überhaupt een besluit genomen wordt over een leaseovereenkomst. Wij geloven dat je als ondernemer het beste zelf kunt inschatten of je aan je financiële verplichtingen kunt voldoen. Zelfs starters, ZZP’ers en personen met een BKR-registratie sluiten we niet direct uit. Als ondernemer begrijp jij als geen ander dat een bedrijfsauto essentieel is om succesvol te kunnen ondernemen. Wij zijn er om met je mee te denken en als jouw partner in het realiseren van jouw mobiliteitsbehoeften. Uiteraard is het verstandig om vooraf je maandelijkse financiële situatie in kaart te brengen, zodat je goed kunt inschatten of je aan je verplichtingen kunt voldoen. Vul het aanvraagformulier in en wij nemen contact met je op om te bespreken hoe we als jouw financiële lease partner van waarde kunnen zijn. Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden om jouw mobiliteitsdoelen te realiseren.

Waarom kiezen voor De Mobiliteit Financier als jouw financial lease partner?

Met financial lease kun je als ondernemer een bedrijfsauto aanschaffen zonder een grote investering in één keer te doen. Je betaalt de bedrijfswagen in termijnen af. Het grote voordeel hiervan is dat je voldoende financiële ruimte behoudt voor je onderneming. Bij De Mobiliteit Financier begrijpen we dat iedere ondernemer uniek is. Daarom beoordelen onze adviseurs jouw situatie persoonlijk en transparant. We zijn er trots op om jouw partner te zijn in het realiseren van jouw mobiliteitsbehoeften. Als jouw financial lease partner werken we nauw samen met jou om de best mogelijke service te bieden. Vragen over ons of over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Auto lease
Team De Mobiliteit Financier

Ons team

Maak kennis met het toegewijde team achter De Mobiliteit Financier! Elk lid van ons team brengt een hoop kennis en ervaring met zich mee. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van financieringsoplossingen voor diverse mobiliteitsbehoeften. We begrijpen dat iedere ondernemer uniek is en andere behoeften heeft. Om deze reden bieden wij altijd een op maat gemaakte financieringsoplossing die past bij jouw zakelijke behoeften. Bij De Mobiliteit Financier streven we ernaar het proces van het financieren van jouw bedrijfsauto zo soepel en makkelijk mogelijk te laten verlopen. Daarom ontvang je van ons binnen één uur al een vrijblijvende offerte.

Algemene voorwaarden & privacy beleid

Via onderstaande buttons vind je het artikel algemene voorwaarden en het privacy beleid van De Mobiliteit Financier. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Lessee en Kredietgever.
Algemene Voorwaarden
Privacy beleid
iStock-1181822115