Ben je zzp’er en op zoek naar een betrouwbare en voordelige manier om jouw bedrijfsauto te financieren? Dan is financial lease een interessante optie. Bij De Mobiliteit Financier kun je terecht voor de financiering van een bedrijfswagen als startende zzp’er of ervaren zelfstandig ondernemer. Met financial lease word je als zzp’er eigenaar van de bedrijfsauto, terwijl wij als financieringsmaatschappij de financiering voor je verzorgen. Je betaalt de bedrijfswagen in vaste maandelijkse termijnen terug, inclusief rente en afschrijving. Hierdoor blijft je liquiditeit intact en blijft er ruimte over voor andere investeringen en uitgaven.

Auto financieren

Waarom kiezen voor De Mobiliteit Financier?

Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over een BKR-check. In plaats daarvan maken wij gebruik van een laagdrempelige kredietcontrole, speciaal ontworpen voor startende ondernemers. Bij De Mobiliteit Financier kijken we eerst naar de persoon achter de aanvraag en pas daarna naar de cijfers. Dit betekent dat we jouw situatie en potentie als ondernemer zwaarder laten wegen dan alleen je financiële geschiedenis. Hierdoor kunnen we je snel en effectief helpen bij het afsluiten van een financial lease, met alle voordelen die daarbij horen, zoals duidelijkheid, snelheid en maatwerk. Krijg snel duidelijkheid waar je aan toe bent en een schatting van wat je kan lenen middels onze financial lease calculator. Met onze jarenlange ervaring in bedrijfswagens en de financiering hiervan, zijn wij de ideale partner voor jou als startende ondernemer. Binnen 24 uur heb je bij ons al een contract in handen en weet je precies wat er mogelijk is.

Een financiering afsluiten zonder jaarcijfers op te geven of met een BKR registratie? Ook dat is bij De Mobiliteit Financier mogelijk! Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, via e-mail of per telefoon om de mogelijkheden te bespreken. Onze specialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Benieuwd naar jouw leasebedrag?

Financial lease startende zzp

Bij De Mobiliteit Financier kun je als startende zzp’er terecht voor de financiering van een bedrijfswagen. Wij begrijpen dat het als startende ondernemer lastig kan zijn om financiering te krijgen en daarom bieden wij speciaal voor startende zzp’ers flexibele lease oplossingen. Met onze financial lease oplossing profiteer je als startende zzp’er van de voordelen van het leasen van een bedrijfsauto, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een BKR-check. Bij financial lease word jij namelijk direct eigenaar van de bedrijfsauto en betaal je deze in termijnen af. Hierbij zijn de kosten vaak lager dan bij andere leasevormen, terwijl je wel kunt profiteren van de voordelen van het bezitten van een bedrijfswagen.

Voordelen financial lease zzp

Met financial lease koop je als het ware de bedrijfsauto op afbetaling. Wij financieren de aankoop van de bedrijfswagen en jij betaalt dit in termijnen aan ons terug. Let wel op: de BTW moet bij financial lease altijd vooraf betaald worden. Als zzp’er kun je met een financial lease profiteren van verschillende voordelen, zoals:

Advies op maat

De Mobiliteit Financier geeft jou advies dat bij je past.

Snelle en soepele acceptatie

Wij toetsen jouw financieringsaanvraag snel en vakkundig. Daardoor weet jij bijna direct waar je aan toe bent.

Profiteer van belastingvoordelen

Profiteer nu van renteaftrek, investeringsaftrek en afschrijving

Niet in een keer een groot bedrag betalen

Bij de Mobiliteit Financier kun jij gespreid betalen en wordt je dus niet ineens op hoge kosten gejaagd.

Maandbedrag aan te passen naar je financiële situatie

Heb jij een mindere maand? Dat is al vervelend genoeg. Wij geven je de optie om je maandbedrag aan te passen naar jouw financiële situatie.

Behoud van vermogen voor de onderneming

Zo kun jij blijven investeren in de zaken die er écht toe doen.

Ook voor startende ondernemers

Ook startende ondernemers kunnen bij ons gewoon een auto leasen.

Waarom de Mobiliteit Financier?

Duidelijkheid: weet direct waar je aan toe bent qua maandelijkse kosten met onze financial lease calculator. Na het afsluiten van het leasecontract staat de bedrijfsauto direct op jouw naam en kan de aflosperiode beginnen.
Fiscale voordelen: met financial lease kun je de vooraf betaalde btw terugvorderen, waardoor je geen btw over je maandtermijn hoeft te betalen. Ook kun je profiteren van de investeringsaftrek.
Flexibiliteit: met financial lease kun je het leasecontract naar eigen wens samenstellen en kiezen voor een looptijd die past bij jouw situatie. Hierdoor kun je de leasekosten goed afstemmen op je inkomsten en uitgaven.
Renteaftrek: De betaalde rente bij een financial leaseovereenkomst is fiscaal aftrekbaar, omdat het wordt beschouwd als een zakelijke lening. Hierdoor kun je de betaalde rente aftrekken van de winst.
Zekerheid: als zzp’er heb je geen vast inkomen en kan het lastig zijn om een lening bij een bank af te sluiten. Met financial lease is dit makkelijker, omdat de bedrijfsauto als onderpand dient.

ZZP financial lease bij De Mobiliteit Financier

Als startende ondernemer wil je vrij zijn om een bedrijfsauto te kiezen die het beste jouw organisatie past. Of je nu gaat voor een elektrische bedrijfswagen, een bedrijfswagen met een grote laadruimte of juist een compactere bedrijfswagen, bij De Mobiliteit Financier kan jij terecht voor de financial lease die bij jou past. 

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Bereken dan jouw financial lease investering en vraag vrijblijvend een offerte aan via onze calculator. Wij helpen je graag bij het vinden van de beste lease oplossing voor jouw situatie.

Kortom, als zzp’er kun je profiteren van verschillende voordelen als je kiest voor financial lease om een bedrijfswagen te financieren. Houd bij het maken van je keuze rekening met je eigen financiële situatie en de verschillende mogelijkheden die er zijn.