Zakelijke financial lease voor bedrijfsauto’s

Als ondernemer is een bedrijfsauto vaak onmisbaar. Het aanschaffen van een nieuwe bedrijfsauto kan echter een flinke investering zijn. Met een zakelijke financial lease is het mogelijk om een bedrijfsauto te leasen en deze in termijnen af te betalen. Zo hoef je niet in één keer een grote uitgave te doen, maar heb je wel direct de beschikking over een representatieve en betrouwbare bedrijfsauto.

 

Bij De Mobiliteit Financier kun je terecht voor zakelijke financial lease. Of het nu gaat om een personenauto, bestelbus of vrachtwagen, wij hebben altijd een passende oplossing. Bereken op onze website jouw maandbedrag en vraag direct een offerte aan.

Financiering

Financial lease en de financiële aspecten

Bij financial lease komt er meer kijken dan alleen het leasen van een bedrijfsauto. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om rekening te houden met de fiscale bijtelling, de mogelijkheid tot het leasen zonder aanbetaling en of de financial lease kosten aftrekbaar zijn.

Bij De Mobiliteit Financier hebben we jarenlange ervaring in het financieren van bedrijfsauto’s en kunnen we jou hierbij uitstekend adviseren. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de financial lease af te stemmen op jouw bedrijfssituatie, zoals de financiële balans en bijtelling.

Benieuwd naar jouw leasebedrag?

Advies op maat

De Mobiliteit Financier geeft jou advies dat bij je past.

Snelle en soepele acceptatie

Wij toetsen jouw financieringsaanvraag snel en vakkundig. Daardoor weet jij bijna direct waar je aan toe bent.

Profiteer van belastingvoordelen

Profiteer nu van renteaftrek, investeringsaftrek en afschrijving

Niet in een keer een groot bedrag betalen

Bij de Mobiliteit Financier kun jij gespreid betalen en wordt je dus niet ineens op hoge kosten gejaagd.

Maandbedrag aan te passen naar je financiële situatie

Heb jij een mindere maand? Dat is al vervelend genoeg. Wij geven je de optie om je maandbedrag aan te passen naar jouw financiële situatie.

Behoud van vermogen voor de onderneming

Zo kun jij blijven investeren in de zaken die er écht toe doen.

Ook voor startende ondernemers

Ook startende ondernemers kunnen bij ons gewoon een auto leasen.

Waarom de Mobiliteit Financier?

Advies op maat.
Snelle en soepele acceptatie.
Profiteer van belastingvoordelen.
Niet in een keer een groot bedrag betalen.
Maandbedrag aan te passen naar je financiële situatie.
Behoud van vermogen voor de onderneming.
Ook voor startende ondernemers.

Zakelijk leasen zonder jaarcijfers

Als startende ondernemer of ZZP’er kan het lastig zijn om aan de juiste financiële gegevens te komen voor het afsluiten van een financial lease. Maar wat als je nu een bedrijfswagen nodig hebt? Bij De Mobiliteit Financier kun je ook zakelijk leasen zonder jaarcijfers.

Wij kijken in dat geval naar jouw persoonlijke situatie en kunnen op basis daarvan een passende financial lease aanbieden. Zo kun je als ondernemer toch direct beschikken over een bedrijfsauto.

Financial lease rente vergelijken

Bij het afsluiten van een financial lease is het belangrijk om rekening te houden met de rente. Dit kan namelijk een flinke invloed hebben op het uiteindelijke maandbedrag. Bij De Mobiliteit Financier bieden we een transparante en eerlijke rente, die volledig is afgestemd op jouw bedrijfssituatie.

Hoewel er wellicht wordt geadverteerd met de woorden financial lease met 0% rente, is het belangrijk om te weten dat dit niet altijd waar is. Vaak zijn er aanvullende voorwaarden waar je aan moet voldoen en kan het uiteindelijke maandbedrag alsnog hoger uitvallen dan verwacht. Bij De Mobiliteit Financier weet je altijd waar je aan toe bent en betaal je een eerlijke en transparante rente.

Ondernemers en financial lease

Als ondernemer is het belangrijk om financieel slimme keuzes te maken, waaronder het leasen van een auto. Bij De Mobiliteit Financier begrijpen we dat. Daarom bieden wij speciale financial lease opties aan voor ondernemers, zodat u zorgeloos de weg op kunt. Of u nu een startende ondernemer bent of al jarenlang een bedrijf runt, wij helpen u graag bij het vinden van een passende financieringsoplossing.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een zakelijke financial lease bij De Mobiliteit Financier? Door middel van onze online calculator kan je gemakkelijk jouw maandbedrag berekenen, vergelijken en direct een vrijblijvende offerte aanvragen!