Als ondernemer is een bedrijfsauto vaak onmisbaar. Het aanschaffen van een nieuwe bedrijfsauto kan echter een flinke investering zijn. Met een zakelijke financial lease is het mogelijk om een bedrijfsauto te leasen en deze in termijnen af te betalen. Zo hoef je niet in één keer een grote uitgave te doen, maar heb je wel direct de beschikking over een representatieve en betrouwbare bedrijfsauto.

Bij De Mobiliteit Financier kun je terecht voor zakelijke financial lease. Ben je opzoek naar een mooie bestelbus? Wij hebben altijd een passende oplossing. Bereken op onze website jouw maandbedrag en vraag direct een offerte aan.

Auto financieren

Financial lease en de financiële aspecten

Bij financial lease komt er meer kijken dan alleen het leasen van een bedrijfsauto. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om rekening te houden met de fiscale bijtelling, de financial lease kosten kunnen aftrekbaar zijn. 

Bij De Mobiliteit Financier hebben we jarenlange ervaring in het financieren van bedrijfsauto’s en kunnen we jou hierbij uitstekend adviseren. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de financial lease af te stemmen op jouw bedrijfssituatie,zodat je altijd een contract hebt dat bij jou aansluit.

Benieuwd naar jouw leasebedrag?

Zakelijk leasen zonder jaarcijfers

Als startende ondernemer of ZZP’er kan het lastig zijn om aan de juiste financiële gegevens te komen voor het afsluiten van een financial lease. Maar wat als je direct een bedrijfswagen nodig hebt? Bij De Mobiliteit Financier kun je ook zakelijk leasen zonder jaarcijfers.

Wij kijken in dat geval naar jouw persoonlijke situatie en kunnen op basis daarvan een passende financial lease aanbieden. Zo kun je als ondernemer toch direct beschikken over een bedrijfsauto.

Het maandbedrag van Financial lease

Bij het afsluiten van een fanancial lease is het belangrijk om rekening te houden met het maandbedrag. Het maandbedrag is opgebouwd uit een aantal onderdelen zoals: De aanschafprijs, looptijd, aanbetaling, slottermijn en de rente. Bij De Mobiliteit Financier weet je altijd waar je aan toe bent en betaal je een eerlijke en transparante rente. 

Advies op maat

De Mobiliteit Financier geeft jou advies dat bij je past.

Snelle en soepele acceptatie

Wij toetsen jouw financieringsaanvraag snel en vakkundig. Daardoor weet jij bijna direct waar je aan toe bent.

Profiteer van belastingvoordelen

Profiteer nu van renteaftrek, investeringsaftrek en afschrijving

Niet in een keer een groot bedrag betalen

Bij de Mobiliteit Financier kun jij gespreid betalen en wordt je dus niet ineens op hoge kosten gejaagd.

Maandbedrag aan te passen naar je financiële situatie

Heb jij een mindere maand? Dat is al vervelend genoeg. Wij geven je de optie om je maandbedrag aan te passen naar jouw financiële situatie.

Behoud van vermogen voor de onderneming

Zo kun jij blijven investeren in de zaken die er écht toe doen.

Ook voor startende ondernemers

Ook startende ondernemers kunnen bij ons gewoon een auto leasen.

Waarom de Mobiliteit Financier?

Duidelijkheid: weet direct waar je aan toe bent qua maandelijkse kosten met onze financial lease calculator. Na het afsluiten van het leasecontract staat de bedrijfsauto direct op jouw naam en kan de aflosperiode beginnen.
Fiscale voordelen: met financial lease kun je de vooraf betaalde btw terugvorderen, waardoor je geen btw over je maandtermijn hoeft te betalen. Ook kun je profiteren van de investeringsaftrek.
Flexibiliteit: met financial lease kun je het leasecontract naar eigen wens samenstellen en kiezen voor een looptijd die past bij jouw situatie. Hierdoor kun je de leasekosten goed afstemmen op je inkomsten en uitgaven.
Renteaftrek: De betaalde rente bij een financial leaseovereenkomst is fiscaal aftrekbaar, omdat het wordt beschouwd als een zakelijke lening. Hierdoor kun je de betaalde rente aftrekken van de winst.
Zekerheid: als zzp’er heb je geen vast inkomen en kan het lastig zijn om een lening bij een bank af te sluiten. Met financial lease is dit makkelijker, omdat de bedrijfsauto als onderpand dient.

Ondernemers en financial lease

Als ondernemer is het belangrijk om financieel slimme keuzes te maken, waaronder het leasen van een bedrijfswagen. Bij De Mobiliteit Financier begrijpen we dat. Daarom bieden wij speciale financial lease opties aan voor ondernemers, zodat u zorgeloos de weg op kunt. Of u nu een startende ondernemer bent of al jarenlang een bedrijf runt, wij helpen u graag bij het vinden van een passende financieringsoplossing.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een zakelijke financial lease bij De Mobiliteit Financier? Door middel van onze online calculator kan je gemakkelijk jouw maandbedrag berekenen, vergelijken en direct een vrijblijvende offerte aanvragen!