De financiering van een nieuwe bedrijfswagen is vaak een grote uitgave. Wanneer je op zoek bent naar een financieringsvorm, kom je ongetwijfeld de term BKR tegen. Maar wat houdt BKR precies in en kan je met een BKR registratie een financial leaseovereenkomst afsluiten?

BKR staat voor Bureau Krediet Registratie. Dit bureau houdt alle kredieten bij die consumenten afsluiten. Als je bijvoorbeeld een lening afsluit of een creditcard aanvraagt, dan wordt dit geregistreerd bij het BKR. Ook financial leasecontracten worden gezien als financiële verplichtingen en worden dus geregistreerd bij het BKR.

Auto financieren

Financial lease zonder BKR-toetsing

Bij financial lease betaal je de auto in termijnen af, waarbij de auto jouw eigendom wordt na het aflossen van het volledige bedrag. Bij het aanvragen van een financial lease wordt vaak een BKR-toetsing uitgevoerd. Dit is een check om te kijken of je voldoende financiële ruimte hebt om de maandelijkse termijnen te kunnen betalen. Een BKR-registratie kan invloed hebben op de goedkeuring van de financial lease aanvraag.

Maar bij De Mobiliteit Financier is het mogelijk om een financial lease zonder BKR-toetsing aan te vragen. Hierbij wordt er geen BKR-toetsing uitgevoerd, wat betekent dat je ook met een negatieve BKR-registratie in aanmerking kunt komen voor financial lease. Het voordeel van financial lease zonder BKR-toetsing is dat je meer mogelijkheden hebt om een bedrijfsauto te leasen, ook wanneer je bijvoorbeeld een betalingsachterstand hebt gehad in het verleden.

Benieuwd naar jouw leasebedrag?

Financial lease met negatieve BKR

Als je een negatieve BKR-registratie hebt, bijvoorbeeld omdat je in het verleden een betalingsachterstand had of omdat je failliet bent verklaard, dan kan dit gevolgen hebben voor het afsluiten van financial lease. Bij veel leasemaatschappijen is het namelijk niet mogelijk om een financial leasecontract af te sluiten met een negatieve BKR-registratie. Maar bij De Mobiliteit Financier zijn er wel mogelijkheden voor mensen met een negatieve BKR-registratie. Wij kijken namelijk eerst altijd naar de persoon en de organisatie achter de aanvraag en daarna pas naar de cijfers.

Financial lease en BKR bij De Mobiliteit Financier

Als je op zoek bent naar financial lease bij De Mobiliteit Financier, dan is het belangrijk om te weten wat de invloed van BKR kan zijn op jouw mogelijkheden voor financial lease. Of je nu een positieve of negatieve BKR-registratie hebt, bij De Mobiliteit Financier zijn er verschillende opties beschikbaar, waaronder financial lease zonder BKR-toetsing. Het is belangrijk om goed te informeren bij De Mobiliteit Financier en de voorwaarden te vergelijken, zodat je de beste optie kunt kiezen voor jouw situatie. De Mobiliteit Financier helpt je graag verder met deskundig advies en maatwerkoplossingen voor jouw financieringsbehoefte. Benieuwd naar de mogelijkheden voor financial lease zonder BKR-toetsing bij De Mobiliteit Financier? Bereken dan nu jouw maandbedrag met behulp van de online calculator op onze website en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Advies op maat

De Mobiliteit Financier geeft jou advies dat bij je past.

Snelle en soepele acceptatie

Wij toetsen jouw financieringsaanvraag snel en vakkundig. Daardoor weet jij bijna direct waar je aan toe bent.

Profiteer van belastingvoordelen

Profiteer nu van renteaftrek, investeringsaftrek en afschrijving

Niet in een keer een groot bedrag betalen

Bij de Mobiliteit Financier kun jij gespreid betalen en wordt je dus niet ineens op hoge kosten gejaagd.

Maandbedrag aan te passen naar je financiële situatie

Heb jij een mindere maand? Dat is al vervelend genoeg. Wij geven je de optie om je maandbedrag aan te passen naar jouw financiële situatie.

Behoud van vermogen voor de onderneming

Zo kun jij blijven investeren in de zaken die er écht toe doen.

Ook voor startende ondernemers

Ook startende ondernemers kunnen bij ons gewoon een auto leasen.

Waarom de Mobiliteit Financier?

Duidelijkheid: weet direct waar je aan toe bent qua maandelijkse kosten met onze financial lease calculator. Na het afsluiten van het leasecontract staat de bedrijfsauto direct op jouw naam en kan de aflosperiode beginnen.
Fiscale voordelen: met financial lease kun je de vooraf betaalde btw terugvorderen, waardoor je geen btw over je maandtermijn hoeft te betalen. Ook kun je profiteren van de investeringsaftrek.
Flexibiliteit: met financial lease kun je het leasecontract naar eigen wens samenstellen en kiezen voor een looptijd die past bij jouw situatie. Hierdoor kun je de leasekosten goed afstemmen op je inkomsten en uitgaven.
Renteaftrek: De betaalde rente bij een financial leaseovereenkomst is fiscaal aftrekbaar, omdat het wordt beschouwd als een zakelijke lening. Hierdoor kun je de betaalde rente aftrekken van de winst.
Zekerheid: als zzp’er heb je geen vast inkomen en kan het lastig zijn om een lening bij een bank af te sluiten. Met financial lease is dit makkelijker, omdat de bedrijfsauto als onderpand dient.