Een bedrijfswagen is onmisbaar voor veel startende ondernemers. Het is dan ook belangrijk om een betrouwbare bedrijfswagen te hebben waarmee je jouw werkzaamheden kunt uitvoeren. Een bedrijfswagen leasen kan dan een goede optie zijn, zeker als starter. Door te leasen hoef je niet in één keer een grote investering te doen, maar kun je maandelijks een vast bedrag betalen. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. Bij ons kun je terecht voor het leasen van diverse bedrijfswagens, zoals bestelbussen en bedrijfsauto’s.

Auto financieren

Bestelbus leasen startende ondernemer

Een bestelbus is vaak onmisbaar voor startende ondernemers, bijvoorbeeld om producten te vervoeren of om naar klanten te rijden. Als startende ondernemer kan het lastig zijn om in één keer een bestelbus aan te schaffen. Een bestelbus leasen kan dan een uitkomst bieden. Bij ons kun je terecht voor het leasen van diverse bestelbussen. Zo kun je altijd een bestelbus leasen die past bij jouw wensen en behoeften. Je betaalt maandelijks een vast bedrag voor jouw eigen bestelbus.

Benieuwd naar jouw leasebedrag?

Financial lease startende ondernemer

Als startende ondernemer heb je vaak behoefte aan investeringen, zoals het aanschaffen van een bedrijfsauto of bedrijfsmiddelen. Het kan dan lastig zijn om in één keer een grote investering te doen. Financial lease kan dan een uitkomst bieden. Bij financial lease betaal je maandelijks een vast bedrag en ben je economisch eigenaar van de bedrijfsauto. Hierdoor heb je direct de beschikking over de bedrijfsauto zonder in één keer een grote investering te hoeven doen. Bij ons kun je terecht voor financial lease voor startende ondernemers. Wij kijken niet alleen naar jouw financiële situatie, maar ook naar jouw ondernemingsplan en toekomstperspectieven.

Leasen voor starters

Als beginnende ondernemer kan het moeilijk zijn om in één keer grote investeringen te doen. Leasen kan in dat geval een uitkomst bieden. Bij ons kan je terecht voor financial lease voor starters, waarmee je maandelijks een vast bedrag betaalt en precies weet waar je aan toe bent. Bovendien kun je gebruikmaken van de nieuwste bedrijfswagens om een representatieve indruk te maken op jouw klanten.

Advies op maat

De Mobiliteit Financier geeft jou advies dat bij je past.

Snelle en soepele acceptatie

Wij toetsen jouw financieringsaanvraag snel en vakkundig. Daardoor weet jij bijna direct waar je aan toe bent.

Profiteer van belastingvoordelen

Profiteer nu van renteaftrek, investeringsaftrek en afschrijving

Niet in een keer een groot bedrag betalen

Bij de Mobiliteit Financier kun jij gespreid betalen en wordt je dus niet ineens op hoge kosten gejaagd.

Maandbedrag aan te passen naar je financiële situatie

Heb jij een mindere maand? Dat is al vervelend genoeg. Wij geven je de optie om je maandbedrag aan te passen naar jouw financiële situatie.

Behoud van vermogen voor de onderneming

Zo kun jij blijven investeren in de zaken die er écht toe doen.

Ook voor startende ondernemers

Ook startende ondernemers kunnen bij ons gewoon een auto leasen.

Waarom de Mobiliteit Financier?

Duidelijkheid: weet direct waar je aan toe bent qua maandelijkse kosten met onze financial lease calculator. Na het afsluiten van het leasecontract staat de bedrijfsauto direct op jouw naam en kan de aflosperiode beginnen.
Fiscale voordelen: met financial lease kun je de vooraf betaalde btw terugvorderen, waardoor je geen btw over je maandtermijn hoeft te betalen. Ook kun je profiteren van de investeringsaftrek.
Flexibiliteit: met financial lease kun je het leasecontract naar eigen wens samenstellen en kiezen voor een looptijd die past bij jouw situatie. Hierdoor kun je de leasekosten goed afstemmen op je inkomsten en uitgaven.
Renteaftrek: De betaalde rente bij een financial leaseovereenkomst is fiscaal aftrekbaar, omdat het wordt beschouwd als een zakelijke lening. Hierdoor kun je de betaalde rente aftrekken van de winst.
Zekerheid: als zzp’er heb je geen vast inkomen en kan het lastig zijn om een lening bij een bank af te sluiten. Met financial lease is dit makkelijker, omdat de bedrijfsauto als onderpand dient.

Bedrijfsauto leasen startende ondernemer

Als startende ondernemer kan het leasen van een bedrijfsauto een slimme zet zijn. Met een bedrijfsauto kun je jouw producten en diensten gemakkelijk bij klanten afleveren en vergroot je jouw bereikbaarheid. Bovendien kun je de kosten van de bedrijfsauto fiscaal aftrekken en profiteren van andere belastingvoordelen.

Bij het leasen van een bedrijfsauto als startende ondernemer zijn er verschillende opties. Zo kun je kiezen voor financial lease, waarbij je eigenaar wordt van de bedrijfsauto en deze in termijnen betaalt. Hierdoor blijf je zelf verantwoordelijk voor onderhoud, reparaties en verzekering.

Meer informatie over financial lease voor startende ondernemers

Bij De Mobiliteit Financier begrijpen we dat elke ondernemer andere wensen en behoeften heeft bij het leasen van een bedrijfsauto. Daarom bieden wij verschillende lease-oplossingen aan die afgestemd zijn op jouw specifieke situatie als startende ondernemer. Met onze persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring in de automotive sector helpen wij je graag bij het vinden van de juiste bedrijfsauto en lease-oplossing.

Als startende ondernemer is het begrijpelijk dat je zorgvuldig omgaat met jouw financiën. Met onze Financial Lease Calculator kun je gemakkelijk de maandelijkse kosten berekenen van het leasen van een bedrijfsauto. Op deze manier weet je direct waar je aan toe bent en kun je een weloverwogen beslissing maken. Vul jouw gegevens in en ontvang binnen enkele seconden een indicatie van de maandelijkse kosten voor het leasen van de door jou gewenste bedrijfsauto.